לכבוד החג: מעדניית שרולה מציגה – בשר מיושן ונתחי פרימיום

מעדניית le Charolais הינה מעדניית בשרים בוטיק שנפתחה בדיוק לאחר הסגר השלישי בשנת הקורונה, כאשר קבוצת מסעדנים ירושלמים הבינה שהקורונה כאן כדי להישאר וחובה לפתוח עסק שיהיה פעיל גם במצבי חירום, היה צורך ליצור הכנסה ולחשוב עסקי. בעלי המקום הינם – דוד דהן, שלומי דהן ואלון שבתאי, שמות מוכרים מאוד בעולם המסעדנות הירושלמי, בעליהם של המסעדות … המשך לקרוא לכבוד החג: מעדניית שרולה מציגה – בשר מיושן ונתחי פרימיום