חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

על תפריט מיוחד לבין המייצרים שמעתם? אם לא, זה הזמן – טעים וכשר.

מדיטה – מתכוננת לתקופת "בין המייצרים"

לרגל תקופת "בין המייצרים" מסעדת מדיטה הירושלמית תמכור תפריט דגים מיוחד ומגוון במחשבה מיוחדת לקהל המסורתי והדתי

לרגל תקופת "בין המייצרים" שהחלה השבוע ותמשך עם ה-11 באוגוסט, מסעדת מדיטה הירושלמית מוציאה תפריט דגים מיוחד על מנת לתת פתרון לקהל.

מסעדת מדיטה כבר שנים חושבת על הקהל המסורתי והדתי שלה, וגם השנה, עם שדרוג התפריט בקיץ, מצא השף מוטי אוחנה פתרון לקהל זה.

מוטי אוחנה, השף הראשי והבעלים של מדיטה: "יש לנו לקוחות רבים מהמגזר הדתי ולכן חשוב לנו מאוד לתת להם מענה טוב ואיכותי בתקופת בין המייצרים.

המסעדה שלנו פועלת בירושלים וכעיר שבה קיימת אוכלוסייה מסורתית ודתית שאוהבת לבלות וליהנות, ראינו לנכון לתת את האפשרות של מנות דגים לכל מי שלא אוכל בשר בתקופה זו".

בין המנות במסעדת "מדיטה" ניתן למצוא:

ראשונות: פלטת מזטים (58 ₪), סלט עגבניות המורכב מעגבניות שרי צבעוניות, עגבניות שטח ועגבניות צלויות עם בזיליקום, קרוטונים, זיתי תאסוס, צנון ופלפל חריף בוויניגרט עגבניות (52 ₪), סלט עלים עם עגבניות שרי חצי מיובשות בצלי שאלוט וביצה מגורדת ברוטב וויניגרט לימון ודבש עם אגוזי מקדמיה (56 ₪), סשימי דג לבן וסלק (68 ₪), טונה אדומה, פאני פורי ואיולי טוגרשי (68 ₪), מעורב ירושלמי של דגי ים, טחינה ועמבה (68 ₪).

בעיקריות: קריספי לברק מפורק ומטוגן בסלסה של עגבניות, כוסברה פלפל חריף וזיתי תאסוס (120 ₪), כנאפה דניס בקראסט טחינה גולמית ושערות קדאיף על כרם כרובית וטאבולה שקדים (120 ₪), פסטה קונקילי, שמן זית, עגבניות, צנוברים, בזיליקום, חצילים וזיתי תאסוס (68 ₪).

קטנות מהשדה – 32 ₪ מבחר ירקות המגיעים מחקלאות הדרום: קולורבי צלוי עם טחינה ירוקה וזעתר; סטייק חציל בטאבון עם טחינה, ירקות שרופים קרם לימון וסילאן; פלפלים שרופים עם אריסה ופסטו פלפלים בשמן בלסמי ואורגנו; בייבי זוקיני בטאבון על קרם נענע וגרידת לימון; כרובית מטוגנת טחינה סלסלת עגבניות וסומק.

בנוסף, במסעדה קיימת עיסקית צהרים שכוללת פלטת מזאטים- מבחר של סלטים המוגשים עם פוקצ'ת הבית, ומנה ראשונה שכלולה במחיר המנה העיקרית.

מסעדת הביסטרו מדיטה של השף מוטי אוחנה ומשה כהן, ממוקמת במתחם בית הנציב בירושלים.

המסעדה נחשבת לאחת מהמסעדות הכשרות הטובות בבירה, כאשר חזון השותפים במדיטה הוא להגיש לאורחים מנות מהמטבח הים תיכוני, תוך הישענות על מנות ירושלמיות קלאסיות, לצד חידושים מהמטבח המודרני.

מסעדת מדיטה משתרעת על פני כ-350 מ"ר, עם כ- 180 מקומות ישיבה, כולל חדר פרטי לאירועים עד 110 איש, ושוכנת במתחם בית הנציב בתוך בניין מרהיב המעוצב בסגנון מודרני עם אלמנטים ים תיכוניים.

מהמטבח הפתוח ממנו ניתן לראות את אופן הכנת המנות וצליית הבשרים, אל הטאבון המרכזי בו נאפים לחמים טריים לכל סועד ועד בר המשקאות המרכזי. בעיצוב המסעדה הושקעה מחשבה רבה לשדרוג החוויה הקולינרית.

"מדיטה" – בית הנציב, דרך חברון 101 א' ירושלים כשר – רבנות ירושלים טל' 02-5664466

צילומים: אסף קרלה

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן