הדיינר האמריקאי במתחם ממילא בירושלים – בורגר ברלין מציג: המתכון להמבורגר המושלם

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp

דיינר אמריקאי במתחם ממילא בירושלים – בורגר ברלין: ההמבורגר בבורגר ברלין נעשה במכונת צדפה מיוחדת והוא יוצא מוכן תוך 250 שניות. ויש לו תוספות מיוחדות לפי הארצות שהוא מייצג. ( המנות הצרפתית/ האמריקאית והמקסיקנית). בתוספות יש למשל סלופי גו', אנטריקוט, אסאדו, שניצל ובריסקט והכל על גבי ההמבורגר עצמו.

לדוגמא המתכון של ההמבורגר הצרפתי: המבורגר צרפתי- 200 גרם:
100 גרם אנטריקוט
100 גרם אסאדו
לטחון ביחד ולייצר קציצה.

המבורגר ברלין. צילום: יח"צ ברלין

את הקציצה אנו מכניסים בתוך לחמניית המבורגר
ירקות לבחירתכם: חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ, בצל סגול.

80 גרם אסאדו מפורק לתבל ברוטב יין
80 גרם אנטריקוט – תיבול ברוטב יין
איולי כמהין- למרוח גם בלחמנייה באזור ה10 גרם.

התוספות על ההמבורגר הצרפתי הם: בריסקט בקר ברוטב יין וריבת בצל מקורמל ברוטב יין.

אין כמו לאכול את ההמבורגר במרפסת המסעדה אל מול נופי מגדל דוד והעיר העתיקה.

שעות הפתיחה הם 12:00-23:00 ופתוחים גם בשישי ובמוצ"ש. רבנות בדץ בית יוסף. המתכון באדיבות בורגר ברלין.

המבורגר ברלין. צילום: יח"צ ברלין

משטרת ישראל. סיכלה פיגוע דקירה בעיר העתיקה | כל הפרטים

תגובות פייסבוק

כתבות נוספות

דילוג לתוכן