ירושלמים – מעודכנים בבירה
  • בריאות
  • חדשות
  • חינוך
  • יהדות
  • פוליטיקה
  • רכילות
  • נדל"ן
  • תוכן שיווקי
  • צרכנות ו lifestyle
  • בריאות
  • חדשות
  • חינוך
  • יהדות
  • פוליטיקה
  • רכילות
  • נדל"ן
  • תוכן שיווקי
  • צרכנות ו lifestyle
פרויקט אדיר: רובע 1 נוסק
ראשי » חדשות » פרויקט אדיר: רובע 1 נוסק

פרויקט אדיר: רובע 1 נוסק

מאי 24, 2020 12:53 pm

מכירות בסך של 11.65 מיליון ₪ בפרויקט "רובע 1" למרות נגיף הקורונה: עד כה נמכרו כ-70 דירות בפרויקט רובע 1  על שדרות הרצל, שני מגדלים בני 24 קומות עם 260 דירות מרווחות ויוקרתיות


פרויקט רובע 1 במתחם מדווח על מכירות של 4 דירות  בסך של 11.65 מיליון ₪ במהלך החודש וחצי האחרונים שהתאפיינו בעצירת המשק עקב נגיף הקורונה. 

שימו לב, התוכן באתר מוגן בזכויות יוצרים – העתקתם את התוכן ללא רשות בכתב ובפירוש מבעלי האתר והפצתם אותו ברשתות החברתיות/ ברוטר? פרט לכך שמדובר בגניבה ואתם עוברים על איסור חמור של גזל, אתם חשופים לתביעה. 

למרות ואל אף ההשפעות הכלכליות על המשק הישראלי בתקופה מורכבת זאת , ממשיך פרויקט רובע 1 להוות פרוייקט מבוקש במיוחד ולהתעניינות רבה מצד משפחות מקומיות ואף מחוץ לירושלים וכן משפחות יהודיות ממדינות צפון אמריקה , אירופה ,  המזהים דווקא בעת הזאת את הצורך לרכוש דירה בפרויקט הדגל החדש של ירושלים, רובע 1, אשר נבנה בימים אלו על שדרות הרצל ויהווה מתחם המגורים החדש והיחיד  אשר ישתלב בתוכנית החדשה של רובע העסקים בכניסה הראשית של ירושלים.

לקבלת כל העדכונים החמים בירושלים ישירות לנייד לחצו כאן

 

רובע העסקים יכלול מגדלי משרדים, מלונאות, מסחר קניות פתוח ובעל נגישות תחבורתית גבוהה במיוחד עם קרבה לרכבת הכבדה , הרכבת הקלה , לתחנה המרכזית כביש מספר 1, כביש בגין ובסמיכות למוסדות חינוך, תרבות , מרכזי קניות ומוסדות ציבור.

במסגרת פרויקט 'רובע 1' שעל תכנונו האדריכלי הופקד משרד ביטמן – בן צור אדריכלים, יבנו שני מגדלים בני 24 קומות כל אחד עם כ-  260 דירות מרווחות בנות 3,4,5,6 חדרים, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים, המתאפיינים בתקני בנייה מתקדמים , מפרט עשיר ממבחר ספקים מובילים ועיצוב פנים מוקפד, חניון תת קרקעי , לובי גבוה ומעוצב , פיר אשפה , 4 מעליות מהירות  . 

בנייתו של המגדל הראשון במגדלי רובע 1 – רובע המגורים החדש של ירושלים החל לפני כ- 6 חודשים והבולטות נכרת כבר משלבי התחלתו , עם נוכחות מרשימה בכניסה לעיר, אשר משנה כבר כיום ובהמשך את פניה של שער הכניסה לירושלים  .

עד כה נמכרו בפרויקט כ-70  דירות לאוכלוסייה מגוונת של משפחות דתיות לאומיות , מסורתיות וחילוניות מירושלים בפרט ומקהילות יהודיות וישראליות מיתר ערי ישראל ומארצות שונות בכלל.  

מחירי הדירות בפרויקט רובע 1 מתחילים ב- 2.35 מיליון שקל , כולל חניה מקורה .צפי אכלוס המגדל הראשון הינו לקראת רבעון שלישי של 2022.

 

פארק ירוק ומרווח יבנה בכניסה למגדלים ויכלול מתקני הצללה , פינות ישיבה , שבילי הולכה מרוצפים וירוקים , גינות מעוצבות ומוריקות .

 

מפרויקט רובע 1 נמסר : " רובע 1 – רובע המגורים החדש של ירושלים , הוכיח שוב דווקא בתקופה לא פשוטה זאת שעברה ועוברת עלינו כעם וכמדינה כי הזיקה לירושלים בפרט ולמדינת ישראל בכלל רק מתעצמת והמושג "בשנה הבאה בירושלים הבנויה" … מקבל ומוביל להחלטות של ביצוע . המגדל הראשון ברובע 1 – רובע המגורים החדש של ירושלים , מסמן ומסמל את הכניסה לעיר ובנייתו בימים אלו ביתר שאת מביאה פניות והתעניינות רבה בקרב כל אותם אלו שנכנסים ויוצאים מהעיר , אשר מזהים כבר עכשיו במיקום המיוחד והייחודי שלו את הקרבה והנגישות לצירי התנועה , מוסדות הקהילה , מרכזי התרבות והקניות ובתי הספר המבוקשים אשר באזור .

דווקא בתקופה זאת של החזרה לשגרה וכמענה לאלו שמתעניינים בפרויקט , פתחנו מספר אפשרויות רכישה ומימון ייחודים על מנת להקל לאותם אלו שטרם מכרו את דירתם ו/או בוחנים מסלולי רכישה נוחים". 

 

תגובות פייסבוק

בקרו אותנו באתרי קבוצת 'ופרצת תקשורת':

כיף ! אתר הלייף סטייל, צרכנות והתיירות של ישראל

ירושלים – ירושלמים – כל מה שקורה בבירה: Yerushalmim.co.il ירושלים

אשקלנייעס – כל מה שקורה בעיר אשקלון: Ashkelnayes.co.il  אשקלון חדשות שאוהבים אשקלונים

מעניין אתכם מה קורה באשדוד? אשדודים : Ashdodim.co.il אשדוד

 

« פוסט קודם
פוסט הבא »
פוסטים אחרונים
רוני דניאל, הפרשן הצבאי ועיתונאי חדשות 12 הלך לעולמו | כל הפרטים
בטחון / בטחון פנים

רוני דניאל, הפרשן הצבאי ועיתונאי חדשות 12 הלך לעולמו | כל הפרטים

רוני דניאל, מפרשני החדשות המוערכים בכלל, ובפרט בתחום הצבאי, הלך לעולמו בפתאומיות היום. דניאל ז"ל, עלה בילדותו מעיראק, לחם והוביל

הדברה בירושלים בבית עם חיות מחמד | כל הפרטים
איכות הסביבה

הדברה בירושלים בבית עם חיות מחמד | כל הפרטים

יש בעלי חיים שאנחנו אוהבים, ובפרט כלבים וחתולים, אבל לא רק – יש ירושלמים שנהנים מחיות מחמד נוספות. מצד שני

מתכוננים למרתון התנ"ך הבינלאומי: בסוף השבוע תצא ריצת הכנה לקראת המרתון | כל הפרטים
חדשות

מתכוננים למרתון התנ"ך הבינלאומי: בסוף השבוע תצא ריצת הכנה לקראת המרתון | כל הפרטים

עופר פדן, המנכ"ל והבעלים של חברת מרתון ישראל יצא בסוף השבוע עם קבוצה המונה כ-20 רצים ורצות לריצת הכנה לקראת

בא לשכונה חייל חדש: עיריית ירושלים פותחת בית נוסף עבור החיילים בודדים בירושלים בשכונת בית הכרם
חדשות

בא לשכונה חייל חדש: עיריית ירושלים פותחת בית נוסף עבור החיילים בודדים בירושלים בשכונת בית הכרם

בשבועות הקרובים תפתח רשות הצעירים של עיריית ירושלים בית נוסף עבור חיילים בודדים במבנה בשכונת בית הכרם, בנוסף לבית גיורא

שלושה ערבים חשודים ביידוי אבנים לעבר כלי רכב ישראלים | כל הפרטים
בטחון / בטחון פנים

שלושה ערבים חשודים ביידוי אבנים לעבר כלי רכב ישראלים | כל הפרטים

בפעילות של משטרת ישראל ויחידת המסתערבים של מג"ב אמש במנהרת נעמי שמר, נעצרו שלושה חשודים שיידו אבנים לעבר אוטובוס. במהלך

קטגוריות
  • אוכל
  • איכות הסביבה
  • בטחון / בטחון פנים
  • בריאות
  • הצהובון-מדור הרכילות של העיר
  • חדשות
  • חינוך
  • חם באתר
  • יהדות
  • כלכלה
  • כללי
  • מגזין סופ"ש
  • נדל"ן
  • פוליטיקה
  • צרכנות ו lifestyle
  • רכב
  • תוכן שיווקי
  • תיירות
  • תעופה
  • תרבות
צור קשר
כל הזכויות שמורות
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס