חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

להיות שף ביתי עם נתחי האיכות של השרולה

 

מעדניית le Charolais הינה מעדניית בוטיק צרפתית ירושלמית שנפתחה מיד בתום הסגר השלישי לפני כשנה. השף של המקום הוא מרקו אבוטבול.

מרקו הוא אושיית בשרים. יש לו תארים המקובלים בעולם הקולינריה הצרפתי בהם התואר "מורה קצב" שעליו עיקר גאוותו. הוא בעברו היה הקצב הראשי של רשת מלונות דן, מלון קינג דיוויד, מצודת דוד וולדורף אסטוריה.

שרולה היא מעדנייה המתפארת במבחר בשרים ביישון איכותי המבוצע במקום.
השבוע היא מציעה ארוחות שף מיוחדות עד הבית (יש אומיקרון בחוץ) לרגל חגיגות תחילת השנה האזרחית עם המנות האופציונאליות בארוחות השף:

חצי עוף רוטיסרי-מוגש בליווי תפו"א, סלט חי צרפתי, זיתים ומטבלים
בורגר קצבים- 300 גרם בשר בקר שנטחן במקום. מוגש בליווי תפו"א, סלט חי צרפתי, זיתים ומטבלים
מגש פריזאי- מגוון נקניקי דליקטס צרפתים עבודת יד. מוגש בליווי פרוסות בגט טרי, כבד קצוץ, סלט חי צרפתי, זיתים ומטבלים
אנטריקוט שרולה- 300 גרם סטייק אנטריקוט מיושן. מוגש בליווי תפו"א, סלט חי צרפתי, זיתים ומטבלים
סטייק סינטה- 300 גרם סטייק סינטה מיושנת. מוגש בליווי התוספות הנ"ל
מדליוני פילה בקר- 300 גרם פילה בקר מיושן. מוגש בליווי התוספות הנ"ל
מדליוני כבד אווז- 200 גרם פרוסות כבד אווז מונח על הבגט. מוגש בליווי התוספות הנ"ל
צלעות עגל חלב- 300 גרם צלע עגל חלב טרי. מוגש בליווי התוספות הנ"ל
המנות עצמם נעות במחירים בין 89-195 ש"ח

לא פעם קורה שמגיעים לקצבייה בוחרים נתח שנראה טוב בעין מגיעים הביתה טועמים ומגלים שזה לא מה שציפיתם .
במעדניית שרולה תוכלו לבקש טעימה מהנתח אותו אתם מעוניינים לרכוש לפי מידת העשייה שאתם אוהבים ולהחליט אם הנתח טעים כמו שציפיתם.

המעדנייה פתוחה מראשון עד חמישי בשעות 8:00-20:00 ובימי שישי 7:30-15:00 . דרך בית לחם 84 ירושלים

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
צילום: יח"צ

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן