חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

יום השוקולד בשלומי חי

לרגל יום השוקולד הבינלאומי  שצוין אתמול, שמואל שמואלי, בעליו של שלומי חי מפרגן לכם במתכון שיגרום לכם ללקק את האצבעות ומתאים לערבים מיוחדים, שבתות וחגים וערבים רומנטיים.

יח"צ

״בא בטוב״

מצרכים:

סלסילת תותים בגודל בינוני .
100 גרם שוקולד לבן.
100 גרם שוקולד מריר.
100 גרם שוקולד חלב.
3 כפות שמן .

אופן הכנה : ממיסים את השוקולד הלבן והמריר יחד. מוסיפים 3 כפות שמן (קנולה,סויה) ומערבבים למרקם אחיד.

לאחד כמה דקות שהשוקולד מעט מתקרר (שלא יבשל את התותים) טובלים את התותים בשוקולד ומניחים במגש עם נייר אפייה .

בכלי נפרד ממיסים את השוקולד הלבן למרקם חלק ומזלפים בהנאה על התותים ! .

בתיאבון !!

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן