לרגל יום השוקולד הבינלאומי שצוין אתמול, שמואל שמואלי, בעליו של שלומי חי מפרגן לכם במתכון שיגרום לכם ללקק את האצבעות ומתאים לערבים מיוחדים, שבתות וחגים וערבים רומנטיים.
״בא בטוב״
מצרכים:
סלסילת תותים בגודל בינוני .
100 גרם שוקולד לבן.
100 גרם שוקולד מריר.
100 גרם שוקולד חלב.
3 כפות שמן .
אופן הכנה : ממיסים את השוקולד הלבן והמריר יחד. מוסיפים 3 כפות שמן (קנולה,סויה) ומערבבים למרקם אחיד.
לאחד כמה דקות שהשוקולד מעט מתקרר (שלא יבשל את התותים) טובלים את התותים בשוקולד ומניחים במגש עם נייר אפייה .
בכלי נפרד ממיסים את השוקולד הלבן למרקם חלק ומזלפים בהנאה על התותים ! .
בתיאבון !!