חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

השף אבי לוי: "שהחיינו לזמן הזה" 📸

המסעדות בעיר יפתחו הבוקר וההתרגשות גדולה: השף אבי לוי מברך על החזרה וגם ניצל את הפגרה לשיפורים במסעדת המוציא📸


לאחר חודשיים וחצי בהם מסעדת ׳המוציא׳ של השף אבי לוי הייתה סגורה, השף פתח את שעריו הבוקר להכנות לקראת השעה 12, אז יוכלו הלקוחות לשוב להתענג על האוכל המיוחד של המאסטר-שף.

בוידאו לייב שהעלה לוי בעמוד שלו אתמול, סיפר לוי לעוקבים על השינויים החדשים בהמוציא, כך לדוגמה הוכנס למקום טאבון שבעקבותיו, יוכנסו מאכלים חדשים לתפריט.

רון ירקוני יחסי ציבור

 

לוי, הציג את השיפוץ שנעשה בימים אלו, בדמות עמדת מלצרים רחבה ומשודרגת, ציורי קיר וגולת הכותרת-שדרוג קומת האירועים.

הקומה שביום-יום יכולה להכיל אירועים עד 70 סועדים קיבלה עיצוב חדש עם שמירה על האותנטיות, כך שלדוגמה על המראות שהוצבו בקומה, ניתן לראות מילים במרוקאית ואלג׳יראית מנוף ילדותו של אבי, לקומה התווספו שולחנות וכיסאות, כשהבר פינה את מקומו, וכמו כן, בחלון הראווה מאחורי גבם של הסועדים, עוצבה גינה המביאה תחושה של סעודה במרוקו.

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן