חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

נפתחה מסעדת "בר הקיץ" של אמריקן קולוני📸

במסעדת " בר הקיץ " הממוקמת  באחת מגינות המלון ניתן ליהנות מקוקטיילים אקזוטיים, בירות מקומיות ומיובאות, יינות בוטיק ומתפריט קיץ עם מנות BBQ, מבחר פיצות ופוקאצ'ות אפויות הישר מהטאבון , סלטים וכמובן קינוחים📸


מלון אמריקן קולוני ששימש בעבר כארמונו של הפאשה, סגור כבר למעלה מארבעה חודשים אך לאור הדרישה של לקוחות ופניות מרובות של אורחים ששהו בעבר במלון והמחפשים כעת לבלות במקומות שיזכירו להם חו"ל, החליטה הנהלת אמריקן קולוני לפתוח את מסעדת "בר הקיץ", בו אכן מורגשת אווירת  חו"ל.

המסעדה ממוקמת בגינה הקסומה והמרווחת של המלון תחת כיפת השמים ובאוויר הפתוח והשולחנות מוצבים בה הרחק זה מזה ,חלקם חבויים בפינות מבודדות , מה שעונה על  הוראות משרד הבריאות ותקן התו הסגול.

פילה בקר על הגריל בר הקיץ אמריקן קולוני. צילום שרה אייכנר

נושא ההיגיינה תמיד עמד בראש סדר היום של המסעדה ועתה בימי הקורונה על אחת כמה וכמה.

יום יום עוברים המטבח, המסעדה והשטחים הציבוריים ניקיון וציחצוח יסודי כמו גם חיטוי אשר תואם את הוראות משרד הבריאות ותקן התו הסגול.

במרחבים הציבוריים נדרשים האורחים לעטות מסכות פנים, עובדי המסעדה והמטבח כולם עוטים מסיכות, מחויבים בשטיפת ידיים בתדירות גבוהה, החלפת כפפות באופן שוטף כל זאת למען שמירה על בטיחות ובריאות האורחים.

ב"בר הקיץ"  ניתן ליהנות מארוחה או משקה באווירה טובה, יחודית ובטוחה כל זאת באוויר הפתוח ובמזג האוויר הירושלמי המצויין בכל חודשי הקיץ.

בתפריט הנוכחי ניתן למצוא  מנות מהמטבח הים-תיכוני, סלטים טריים, פיצות ופוקאצ'ות הנאפוות בטאבון המקומי,  ונתחי בשר על הגריל, מנות צמחוניות וטבעוניות וקינוחים מתוקים ומרעננים. הבר מציע מבחר עשיר של משקאות מקומיים ומיובאים של כל מותגי האלכוהול ומעל ל-100 סוגי קוקטיילים אותם יערבבו לכם  במקצועיות ואדיבות הברמנים המיומנים של המלון.

תמונה בר הקיץ מלון אמריקן קולוני. צילום שרה אייכלר

 

בין המנות בתפריט לקיץ 2020: בראשונות: סלט הבית עם גבינת עיזים חמה (65 ₪), סלט קיסר -עלי חסה רומיין  , קרוטונים , פרמזן  ותוספות לבחירה :  סלמון מעושן, , עוף, מגוון פוקאצ'ות הישר מהטאבון : הקולוני – רוזמרין, שום ומלח ים גס (55 ₪), נקניקיית סוג'וק חריפה – נקניקיה מטלה מקומי, ריחן ועגבניות שרי (75 ₪ ) פוקאצ'ה בסגנון ירושלמי – לבנה , שמן זית וזעתר ( ₪65 ) בעיקריות :המבורגר – מוגש בליווי סלט קולסלאו וטבעות בצל( 87 ₪ ) ותוספות לבחירה גבינה או פטריות. נתח מובחר של פילה בקר על הגריל 200 גר' ( 175 ₪), "שישתאווק"  שיפודי עוף מושרים במרינדה , נגיעות לימון ,שום ופפריקה ( 110 ₪ ) ומנות בשריות מיוחדות יומיות.

תמונה בר הקיץ מלון אמריקן קולוני. צילום שרה אייכלר

 

מלון אמריקן קולוני זכה בפעם השישית בתואר מלון הבוטיק המוביל בישראל לשנת 2019 על ידי המגזין היוקרתי World Travel Awards הידוע כסימן היכר של איכות ומצוינות בתעשיית התיירות כמו גם זכה ב באות המצוינות לשנת 2019 של אתר התיירות היוקרתי והגדול ביותר, Tripadvisor המלון נמנה כחבר בארגון היוקרתי "The Leading Hotels of the World"  המחייב אותו לשמור על רמת שירות, ניקיון  ואירוח מהגבוהים בעולם.

שעות פעילות מסעדת בר הקיץ: כל ערב בין השעות 18:00 עד 23:00.

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן