חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

הרוח הישראלית: מנהלת מערך המזון התגייסה לאפייה למען חיילי צה"ל

רחל דבח היא מנהלת מערך המזון של המרכז הרפואי הרצוג בירושלים, בת 58, תושבת ירושלים, אמא ל- 4 ילדים, מהם בן שמשרת כקצין במילואים בדרום.

ביומיום מופקדת רחל על הבישול למאות מטופלי המרכז הרפואי ולצוותים הרפואיים. מאז תחילת המלחמה מפקדת רחל במטבח של המרכז הרפואי הרצוג על חמ"ל מתנדבות ומתנדבים, שאחראי על אפיית מאות חלות טעימות וטריות לחיילי צה"ל מידי שבוע.

צילום: אנדרו סיטון

מספרת רחל: "כשפרצה המלחמה, רציתי לעשות ולתרום. פניתי להנהלת המרכז הרפואי בבקשה להשתמש במטבח המרווח והחדש, שנבנה לאחרונה לאפיית חלות לחיילים. לשמחתי, קיבלתי מיד תשובה חיובית. הקמתי קבוצת וואצאפ והצטרפו אליי עשרות מתנדבים, חלקם עובדי הרצוג.

כל יום חמישי מהצהרים – ועד הערב, אנחנו אופים במטבח מאות חלות טעימות, על חשבון שעות העבודה. את החלות אנחנו שולחים ליחידות שונות, פעם שריון או תותחנים, פעם גבעתי וגולני, פעם חיל הים ואחרות. זאת התודה הקטנה והסמלית שלנו במרכז הרפואי הרצוג לחיילי צה"ל, שנלחמים עבורנו".

צילום: אנדרו סיטון

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן