חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קבב הJoy מתכון מיוחד בשבילכם

כבר שמתקרבים לJOY, ברור שמדובר במקום שיש להתייחס אליו. התור הארוך מזדחל מתוך ג'וי, מה שמעיד על המקום עצמו.


הישיבה במסעדה היא בחוץ, על שדרת ממילא, או בפנים במתחם מעוצב. הישיבה בחוץ ותודות לקירוי ולחימום, אפשר להנות מאוד למרות הכפור הירושלמי.
ג'וי גריל האוס היא מסעדת גריל האוס איכותית, שחרטה על דגלה לבנות תפריט עשיר, בו כל סועד וסועדת ימצאו את מבוקשם


דוגמא למנה מיוחדת היא הסנייה קבב ואנחנו פה נותנים לכם את המתכון של זה.


סנייה קבב
לקבב 250 גרם בשר טחון

צילום: אסף קרלה


חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
2 שיני שום
חצי בצל לבן קצוץ
מלח , פלפל


לבצק
100 גרם קמח לבן מנופה
10 גרם שמרים
כפית סוכר
כפית מלח
חצי כוס מים
טחינה לבנה
עגבניה צלויה
פלפל חריף
בצל צלוי

אופן ההכנה
לקבב
מערבבים את הכל ביחד ויוצרים 5 כדורי קבב מעט שטוחים
צורבים במחבת פסים חצי בישול
לבצק
ללוש את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת בצק אחיד ולהתפיח שעה
כל המנה
לוקחים תבנית שמים טחינה בנדיבות מסדרים את הקבב בתוך המחבת עם הירקות , עגבניה בצל ופלפל חריף
פותחים את הבצק בעזרת מערוך בצורת עיגול ומכסים את התבנית
להכניס לתנור שכוון מראש על 180 מעלות עד שהבצק מתנפח ומזהיב
בתאבון

המסעדה כשרה למהדרין בהשגחת בד"ץ בית יוסף
ראשון-חמישי 12:00-23:00
שישי 11:00-14:00 לפני כניסת שבת
מוצ״ש שעה אחרי צאת שבת עד 00:00
שדרות ממילא 13, ירושלים
טלפון- 02-5020555

צילום: אסף קרלה

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן