בלשי ימ"ר ירושלים עקבו אחרי החשודים, עצרו גננת וצעיר נוסף ממרכז הארץ, ובכליהם נתפסו סמים בכמות גדולה וסכום כסף רב
בלשי היחידה המרכזית של מחוז ירושלים עצרו בימים האחרונים גננת תושבת מרכז הארץ וחשוד נוסף, לאחר שבמהלך פעילות מבצעית נתפס ברשותם חצי קילוגרם חומר החשוד כקוקאין. השניים נעצרו בחשד לסחר בסמים מסוכנים.
האירוע התרחש בצוהרי היום במרכז מסחרי, כאשר הבלשים הבחינו בשני צעירים שמעשיהם עוררו את חשדם. בחיפוש שנערך בכליהם נמצאו קוקאין בכמות שאינה מיועדת לצריכה עצמית, לצד סכום כסף גדול במזומן.
במהלך החקירה התברר לשוטרים כי אחת מהעצורות היא גננת העובדת בגן ילדים במרכז הארץ. השניים, בשנות ה־30 לחייהם, הובאו לחקירה ביחידת נוער חשיפה של ימ"ר ירושלים.
"זו אשת החינוך שהייתם רוצים שתלמד את ילדיכם?" תהו לא מעט גורמים, דווקא ביום שאחרי פתיחת שנת הלימודים תשפ"ו בירושלים, שנפתחה עם מאות אלפי תלמידים, גנים חדשים והשקעות חסרות תקדים במערכת החינוך שבה עוסקים בימים אלה גם בסערה אחרת: סביב בחינת הבגרות באזרחות. במשרד החינוך מיהרו לענות למתקפה האחרונה נגד הבחינה והבהירו: "פייק מוחלט".
היום צפויים החשודים לבוא בשנית לבית המשפט, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרם לצורך המשך פעולות חקירה. במשטרה הבהירו כי ימשיכו בפעילות נחושה נגד גידול, הפצה וסחר בסמים, תוך איתור כל המעורבים ומיצוי הדין עימם.

צילום: דוברות המשטרה.

צילום: דוברות המשטרה.



