מסורת ירושלמית ידועה היא להגיע למפגש השייח בשבוע לפני פסח.
בשבוע שבו כולנו "מורחקים מהבית" ואסור להכניס חמץ הביתה…זה המקום להגניב את הטענות האחרונות של החמץ עד לבדיקת ושריפת החמץ בערב החג.
במפגש השייח תוכלו לקבל ארוחה מלאה צ'יק צ'ק לכל המשפחה. בתוך דקות תקבלו מאפים, סמבוסקים, קוראסונים לרוב.
30 שנה של מפעל משומן היודע להוציא אלפי פיתות, לחמים ומאפים ביום ישר מהתנור.
אין כמו להיכנס לפסח עם הטעם של סמבוסק נוזל וחם שיצא הרגע מהתנור…ואל תשכחו איפה אתם אוכלים את החמץ הראשון בתום החג
אפילו הסלבס כבר יודעים שאם רוצים מאפה חמים וטעים זה רק במפגש השייח. מוזמנים לשאול את אן זיוי ואת מאור בוזגלו…